E PAPRITUR:SHBA-ja dërgon ne zarf te mbyllur emrin e Kryeministrit, e pabesueshme se kush është

0
473

E PAPRITUR:SHBA-ja dërgon ne zarf te mbyllur emrin e Kryeministrit, e pabesueshme se kush është
Pamundësia e VV-se dhe LDK-se, për te arritur marrëveshje për formimin e Qeverise, ka aktivizuar edhe Ambasadën Amerikane, qe te beje një zgjedhje ne këtë drejtim dhe viti 2020 te gjej me Qeveri, Republikën e Kosovës.

Ambasada Amerikane, ka paralajmëruar se nëse këto dy parti nuk merren vesh atëherë do te gjendet një kandidat i pranueshëm për te gjithë qe te behet i pari i Qeverise.Disa nga zyrtaret ne Ambasadë po pretendojnë se emri i kandidates është një grua e dëshmuar dhe aleate e SHBA-se,Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here