Erdogan i befason të gjithë: Shqiptarët dhe turqit janë një popull

0
169

Presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdogan ka folur para mijëra qytetarëve në qytetin e Bursës.“Ne do ta përfundojmë ope.racionin në një kohë shumë të shkurtër”.Erdogan ka folur rreth popullit turqë dhe aty shqiptarë duke thënë se turqit e shqiptarët janë një popull. Erdogan, i cili dha mesazhin e unitetit, nuk harroi shqiptarët dhe boshnjakët.“Ja çfarë dua nga ju. Le të mos e harrojmë Rabia’rim me p’oshtë shihni deklaraten e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here