Fatoni, djali hasret i nënës nga Prishtina ka nevojë urgjente per ndihmë

0
2594

Fatoni, djali hasret i nënës nga Prishtina ka nevojë urgjente per ndihmë
Dardania Press – Faton Tmava, 35-vjeçar nga Prishtina vuan nga një sëmundje e zorrëve. Por që të shërohet nga kjo sëmundje atij i duhen 200 mijë euro.

Të gjithë ju që dëshironi ta ndihmoni Fatonin mund të lajmëroheni në numrat e telefonit të familjes së tij: 00383 44 49 99 62 si dhe 00383 45 92 77 85

Po ashtu mund të kontribuoni në Gofundme.com – Linku ne Gofundme KETU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here