Gjithë jetën ishte zvarritur, djaloshi ecën për herë të parë në jetë (Pamje)

0
378

Një djalë shtatë vjeçar, i cili duhej të zvarritej gjithandej sepse lindi me dy këmbë shumë delikate me një sindromë, ka ndërmarrë hapat e tij të parë pas operacionit që i ka ndryshuar jetën në Australi.

Chien lindi në një fshat të largët në Vietnam me një gjendje të keqe që njihet si ‘clubfoot’, ku thembrat e këmbëve kthehen brenda dhe përballen me njëra-tjetrën shtype rekl,am dhe shiko vide,on…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here