Këto janë të gjitha gjobat me ligjin e ri, kujdes se mund të ju konfiskohet patent shoferi

0
192

Këto janë të gjitha gjobat me ligjin e ri, kujdes se mund të ju konfiskohet patent shoferi
Me ndryshimet e Ligjit për siguri në komunikacion janë paraparë edhe ulje të gjobave, me ç’rast më e ulta u theksua se do të jetë 15 euro, ndërsa më e larta 250 euro.
Megjithatë gjobat për kundërvajtje që rrezikojnë jetën gjobat nuk janë aq të përballueshme, siç janë ato nëse tejkalohet shpejtësia, nëse nuk respektohet përparësia dhe nëse shoferi kapet nën ndikimin e alkoolit…shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here