Kjo është vajza shqiptare që parashikon të ardhmën!

0
448

VIDEO Është një përshkrim i vetes dhe parashikim i së ardhmes, bazuar në pozicionet e planetëve në momentin e lindjes suaj.Nga ekspertët e kësaj fushe, harta e astrologjisë ndryshe cilësohet si një guitë shpirtërore dhe psikologjike.
Esmeralda Petrela është vajza nga Shqipëria e cila merret me parashikimin e hartave astrologjike tash e 10 vjet, derisa aktualisht është duke studiuar astrologjinë në Austri.Ajo për #gjesin ka treguar sa çfarë ndikimi ka pasur astrologjia në jetën e saj.Në kanalin zyrtar të Esmeraldes në Yotube, gjejmë video të ndryshme për shenjat e horoskopit ndiqni pamjet duke shtypur me poshte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here