Kjo ështeë Komuna në Kosovë që jep nga 250 euro për nënat që lindin fëmijë në këtë Qendër të Mjekësisë Familjare

0
293

“Me këtë vendim Gratë-Nënat që lindin fëmijë në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Suharekë, për çdo lindje të fëmijës do të subvencionohen me nga 250 euro, mjete financiare”, ka shkruar Muharremaj.Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka njoftuar se nga tani, të gjitha gratë që lindin fëmijë në Qendrën Kryesore Mjekësisë Familjare në Suharekë, do të marrë 250 euro mjete financiare.
Përmes një postimi në Facebook, Muharremaj ka thënë se ky vendim është me rëndësi të madhe për qytetarët e Suharekës shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here