Ky është çifti Kosovar që u gjet i vd ekur në shtëpinë e tyre!!

0
398

Kishin ardhur para dy ditësh nga Suedia, ndërsa sot u gjetën pa she nja jeta në shtëpinë e tyre.Policia e Kosovës ka njoftuar se sot në rrugën “Jusuf Gërvalla” në lagjen “Ortakoll” në Prizren, në një shtëpi banimi janë gjetur dy persona pa she nja jete me inicialet D.H, dhe S.H, të cilët ishin bashkëshortë.
Në vendin e ngj arjes kanë dalë prokurori kujdestar së bashku me po licinë dhe ekipin nga Instituti i Mjekësisë Ligjore, të cilët edhe kanë konstatuar vd ekjen e ty dhe ndiq videon me posht;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here