Ky veprim matematikor po tërbon gjithë web-in! A jeni në gjendje ta zgjidhni ju?

0
196

Ky veprim matematikor po tërbon gjithë web-in! A jeni në gjendje ta zgjidhni?

Përgjjigjet që zakonisht japin komentuesit në këtë quiz, i cili për të thënë të vërtetën ka mbi 2 vite që qarkullon nga të katra anët e internetit, nuk janë aspak të ngjashme me njëra tjetrën.
Ky është një quiz që i shtyn njerëzit të gabojnë, dhe personat që japin një përgjigje të saktë dhe që e argumentojnë atë janë më pak se 1% Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here