LAJMI I FUNDIT: ”Shikone si Hashim Thaqi tash ja bën 8 me 2 Albin Kurtit, kompetencat i ka Presidenti për”…

0
681

Dialogu me Serbinë: Kushtetuta ia shuan pretendimet Albin Kurtit, kompetencat i ka Presidenti
Riza Smaka ekspert i Kushtetutës,është shprehur se Kuvendi ka bërë gabim edhe kur është ngritur Ekipi Negociator për dialogun Kosovë – Serbi.
“Edhe më parë Kuvendi ka bërë gabim kur është ngritur një trup punues i quajtur Ekipi Negociator për udhëheqje të negociatave sepse nuk kishte bazë kushtetutare dhe u bënë 300 mijë euro shpenzime për një kohë të shkurtë”,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here