Naim Abazi: Punë ka sa të duash, po rinia po kanë qef me nejt në kafe, me prit prej…!?

0
276

Këngëtari i njohur i Kosovës, Naim Abazi mendon se në Kosovë ka punë sa të duash, mirëpo janë rinia që nuk e dëshirojnë punën, e preferojnë kafën më shumë se sa punën, sipas Naim Abazit. Gjithashtu Naim Abazi tha se të rinjëve më shumë i pëlqen të qëndrojnë në kafe, se sa të punojnë ndonjë punë, për këtë arsyje nuk kanë të ardhura dhe mendojnë që të ikin në Europë është më mirë për ta. Në Kosovë ka shumë punë çfarë të duash mund të punosh dhe të fitosh, amo me një kusht. Kushti është që të largohesh nga kafja që qëndron tan ditën atje dhe me punu hiq. Të rinjtë nuk dojnë me punu Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here