Në qoftë se përdorni paracetamol, duhet ta lexoni urgjent këtë lajm

0
312

Në qoftë se përdorni paracetamol, duhet ta lexoni urgjent këtë lajm
Menyra sesi e perdorni paracetamilin mund tju kushtoje dhe jeten. Me poshte do te mesoni dhe demet shendetesore qe mund tju vine nga perdorimi i pacetamolit.
Per here te pare Paracetamoli eshte perdorur ne vitin 1955 si medikament kundër temperaturës dhe dhimbjes te fëmijët, dhe është bërë shumë popullor për shkak të faktit se nuk ka efekte të rëndësishme anësore,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo artikullin e plote

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here