Një shperndarje ty nuk të kushton fare. Për Blerondin është shpresë për jetë!

0
291

Një shperndarje ty nuk të kushton fare. Për Blerondin është shpresë për jetë!
Blerond Maraj nga Peja është diagnostifikuar me Tumor në hundë, probleme me zemer dhe epilepsi dhe i nevojitet trajtim jashtë vendit.

Mirëpo familja Maraj nuk mund t’a përballoj koston e shërimit të djalit të tyre Blerondit, prandaj edhe kërkon ndihmë nga njerëzit vullnetmirë.

Gjithë ata që duan ta ndihmojnë familjen Maraj, parat mund t’i dërgoni në këto të dhëna bankare: Për më shumë informata kontaktoni direkt me familjen Maraj në këtë numër telefoni: 049291108.

Familja Maraj do t’ju jetë mirënjohës tërë jetën!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here