Përhajr na koft! Vjen lajm i madh nga Amerika për Albin Kurtin, formo qeverinë e…

0
393

Përhajr na koft! Vjen lajm i madh nga Amerika për Albin Kurtin, formo qeverinë e…
Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë kërkuar partisë fituese në krye me liderin Albin Kurti, që Qeveria e re të formohet sa më parë. Mattew Palmer, pas takimit në Shkup me Albin Kurtin, i ka kërkuar që të formohet një Qeveri nën udhëheqjen e tij sa më parë. Palmer ka kërkuar dy gjëra nga Kurti po sa të vjen në Qeveri, heqjen e taksës dhe fillimin e dialogut me Serbinë me p’oshtë shihni deklaraten e tij per Kurtin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here