Sapo u bëra Nënë nas 15-viteve, Kush më uron Zoti i dhënte atë qe i mung0n

0
229

Sapo u bëra NËNË Pas 15-viteve, Kush më uron Zoti i dhënte atë qe i mung0n…

Jam nje gr ua por dua qe te mebetem anonim per shkaqe sigurle, Sod u bera nene per here te pare pas 15 vitesh martes, dhe asnjehere nuk hu mba shprsat se nje dite do te kem edhe un femijë.

Dua qe te ju them cdo gruaje qe te mbaje shpresa se nje dite do te kete femije.. Neqoft se doni te me uroni dhe te shihni shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here