Thaçi: ‘Unë do doja që të isha president edhe 15 vite tjera, edhe populli më do’

0
147

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se ai do të ishte i gatshëm të rrinte si president i Kosovës edhe 15 vite të tjera kjo për shkak se ai tha se është ende i etur të punojë.

Poashtu, presidenti Thaçi tha se populli i beson atij dhe e din se ai mund të bëj edhe shumë për këtë vend. Presidenti Thaçi tha se kandidon per president vetëm nëse e kërkon populli.
Presidenti Thaçi e ka uruar për epokën “Reiwa” që ka filluar Lartmadhëria e tij, Perandori Naruhito, duke shprehur dëshirën që fryma e harmonisë të mbretërojë në Japoni dhe në tërë botën.Presidenti Thaçi i ka shprehur mirënjohje Perandorit në emër të popullit të Kosovës, për përkrahjen që Japonia na ka dhënë gjatë dhe pas luftës.“Jemi popuj dhe vende mike dhe kështu do të jemi për gjithmonë”, ka thënë Thaçi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here