U Martuan Vitin Që Shkoi, Shqiptarja dhe Xhamajkani Bëhen Prindër Për Herë Të Parë!

0
235

Arjola nga Tirana dhe Obie nga Xhamajka u bënë të njohur për publikun shqiptar kur morën pjesë tek “Lu fta e nuseve”.Edhe pse jo shqiptar, Obie kërceu vallet tona popullore dhe këndoi shqip këngët e dasmës. Tashmë ata janë bërë edhe prindër të një vajze të cilës i’a kanë vënë emrin Kesia.
Arjola emigroi në Kanada kur ishte fare e vogël. Kur nisi shkollën e mesme në klasën e saj erdhi një nxënës i ri që i tërhoqi vëmendjen. Shtt.ipp rrekll,ammen per te kkshyyr v1djon pr,it 5 se,konda qe te ha,ppet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here