URIME! Miratohet ligji për simbole në Mal të Zi, lirshëm mund ta përdorni flamurin edhe në këtë dit shum të!

0
248

URIME! Miratohet ligji për simbole në Mal të Zi, shqiptarët lirshëm mund ta përdorin flamurin edhe në këtë dit shum të…!
Kuvendi i Malit të Zi, me 41 vota pro, miratoi projekt-Ligjin për Simbolet Kombëtare, të hartuar nga Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave,në MZ, Mehmed Zenka. Megjithatë, duhet cekur se përdorimi i simboleve kombëtare garantohej edhe me Ligjin i cili deri me tani ishte aktual për simbole kombëtare dhe gjithashtu edhe me Kushtetutë, por që përdorimi i flamurit shqiptar është sanksionuar përmes Ligjit për Rendin dhe Qetësinë Publike shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here